Gregori: “El PP no sabia fer comptes quan governava i no sap llegir-los ara en l’oposició”

El regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha respost a les declaracions del PP entorn de les despeses en matèria de comunicació. El socialista ha afirmat que el PP menteix a l’opinió pública i barreja, a propòsit, les despeses relatives a la  comunicació institucional amb els vídeos que publica l’alcalde en les seues xarxes personals.

Segons ha indicat Gregori, la xifra de 42.000 euros a la qual fa al·lusió el PP no es tracta, en cap moment, de despeses de comunicació d’alcaldia sinó de la comunicació que es fa des de totes les regidories per a informar a la ciutadania al voltant de les accions que es duen a cap des de l’Ajuntament, tal com és la seua obligació.

Gregori ha afegit que estaria bé preguntar-li al PP sobre quin col·lectiu o sobre quines festes de la ciutat no vol que comunique l’Ajuntament de Gandia, com ara els audiovisuals relatius a les festes de les Falles, de la Fira i Festes, de la promoció de Gandia en Fitur o del 8M. Gregori també ha recordat que el PP no està en disposició de donar lliçons sobre despeses en matèria de comunicació quan va destinar 200.000 euros anuals a la revista “Sociedad y Política” i va gastar 7 milions d’euros sols en comunicació durant la legislatura en què va governar.

L’edil socialista ha afirmat, per últim, que “si tot el que ha d’oferir el PP de Gandia són fotos d’excrements de gossos que pugen a les seues xarxes socials, si són capaços d’enganyar a esportistes per a criticar l’estat de les instal·lacions esportives o indignar al col·lectiu sanitari per una campanya sobre igualtat, els recomane que reflexionen i canvien el discurs si volen guanyar-se la confiança de la ciutadania”.