Hem evitat perdre subvencions per valor de 30.000 euros per a promoció turística

Gandia 15 d’octubre 2015.- L’actual govern progressista de Gandia ha aconseguit evitar la pèrdua de dues subvencions de la Diputació i l’Agència Valenciana de Turisme. Després de rebre les notificacions de les dues administracions, el departament de Turisme de Gandia, dirigit per la pròpia Alcaldessa Diana Morant, s’ha trobat amb la sorpresa que Gandia va estar a punt de perdre dues subvencions per valor de 30.000 euros per la desídia del PP en la gestió i tramitació de les mateixes.

Es tracta d’una ajuda de la Diputació de València que finança el 100% dels 10.000 € concedits a la ciutat amb la finalitat de realitzar accions de promoció de la destinació turística juntament amb el sector de la comercialització. La quantitat serà destinada a les edicions en paper i on line de catàlegs turístics per als hotels i per a promocionar paquets d’allotjament de cap de setmana.

A més, gràcies a la quantitat aportada per la Diputació, els representants del sector turístic de Gandia, podran mantenir reunions amb els touroperadors que venen el destí de la nostra ciutat en el seu catàleg per augmentar les visites de turistes durant la temporada baixa.

D’altra banda, i gràcies a les gestions realitzades, l’Agència Valenciana de Turisme, ha concedit a l’actual govern 20.000€ que es destinaran a l’elaboració, confecció i impressió de diversos materials gràfics que seran utilitzats per promocionar Gandia.

L’Alcaldessa de Gandia i responsable de l’àrea de Turisme, Diana Morant, ha destacat la importància d’aquestes ajudes i ha agraït, tant a la Diputació de València com a l’Agència Valenciana de Turisme, la seua col·laboració en la promoció turística de la ciutat Ducal.

Finalment, Morant ha criticat l’actitud del regidors del PP que “després de demostrar-se incapaços de portar diners a la nostra ciutat, ara es passen els matins a la sala de premsa demanant la convocatòria d’òrgans i estaments que ells mateixos van abandonar“. Per a Morant ha quedat demostrat que “els regidors del PP no han assumit que ja no governen esta ciutat i, per tant, no marquen els temps ni les formes de treballar“, i els ha animat a “deixar de crispar i crear l’alarma entre el sector turístic i treballar pel bé de la ciutat des de l’oposició, ja que, des del govern, sembla ser que no ho van fer“.