#hihasolució: demanem l’obertura de l’Escoleta de la platja

Fruït de l’herència de l’anterior govern progressista, Gandia compta amb una magnífica escoleta infantil a la platja de Gandia que, hores d’ara, serveix de magatzem municipal. Una Escoleta Infantil que no ha entrat en la privatització generalitzada perquè pel volum de demanda no seria tan rendible econòmicament com la resta, circumstància que no hauria de privar els residents de la platja d’un servei públic bàsic.

Segons Liduvina Gil “l’Escoleta tancada exemplifica que l’interés del govern municipal per la Platja no és dotar-la de serveis com a la resta de la ciutat, sinó aprofitar-la únicament per a traure-li un benefici ràpid per als amics”. Amb tot, el més preocupant és que la regidora d’Educació Marta Cháfer siga incapaç de reivindicar una infrastructura necessària “una deixadesa que demostra que el càrrec que ostenta és purament figuratiu”. El desinterés de la regidora per la seua àrea li està costant car a Gandia “com s’ha vist amb la sentència per l’acomiadament improcedent de les treballadores de les escoltes o que, tot i haver-les privatitzat, siga l’Ajuntament qui se’n faça càrrec de la neteja”.

Liduvina Gil recorda que #hihasolució i que amb un govern socialista, “l’escoleta de la platja estaria funcionant i no s’haguera privatitzat un servei públic bàsic com l’educació on s’hauria de buscar, per damunt de tot, la rendibilitat social i no exclusivament l’econòmica”. Alhora, demana a Marta Cháfer que “si no té iniciativa pròpia, deixe almenys de criticar injustament el que es feia abans i el govern del qual forma part tracta de destruir”. També, i en previsió de les rèpliques habituals, Gil demana a Cháfer que es preocupe més de l’àrea de la qual es responsable que de les primàries socialistes.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1TRZjzNsh4c[/youtube]

Escoletes d’estiu

Bona mostra de la incapacitat de la regidora és que l’Ajuntament haja renunciat a organitzar les escoletes d’estiu, el que ha obligat a AMPES i col·lectius a buscar-se la vida. “Des de la regidoria d’Educació no han estat capaços, ni tan sols, de reunir l’oferta existent i informar als pares, el que ha provocat casos de pares que havien inscrit els fills en escoletes que finalment no s’han realitzat, entre d’altres circumstàncies que no faciliten gens la prestació del servei ni garantitzen que arribe als més desfavorits”.