#hihasolució per a què la Plaça del Tirant tinga dinamisme comercial i siga dels ciutadans

El PSPV-PSOE de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya #hihasolució amb la qual cada setmana denunciaran promeses incomplertes del govern del PP de Torró i explicaran les propostes que s’hagueren desenvolupat amb un govern socialista. En aquesta ocasió, els socialistes denuncien que el PP ha abandonat el projecte de Plaça del Tirant, renunciant al projecte de la legislatura anterior que contemplava la instal·lació de comerços en les casetes i la seua recuperació per als ciutadans.

Tal i com ha recordat la Vicesecretària d’Organització del Partit Socialista de Gandia, la regidora Diana Morant, el PP “ha abandonat el projecte de Plaça del Tirant mogut pel seu odi al passat i a tot el que té a veure amb governs anteriors”, al temps que ha lamentat que ho faça amb una plaça emblemàtica, “acabada de remodelar i fa poc recuperada per al poble”.

Diana Morant ha lamentat la “increïble imatge d’abandó”, més si tenim en compte el cèntric emplaçament del Tirant, i que el PP “haja renunciat a instal·lar els comerços allí previstos o recuperar-la per a la ciutat”. Per a Morant, el més greu d’este abandó intencionat és que “els ciutadans han de conviure amb deixalles, brutícia o fins i tot la ocupació de les casetes on malviuen alguns ciutadans”.

La Vicesecretària d’Organització ha aprofitat la denúncia de l’abandó d’esta plaça per demanar “que es recupere com a un punt viu i actiu de dinamisme comercial i ciutadà, i com a punt de trobada dels ciutadans de Gandia”. Diana Morant ha assegurat que “amb un govern socialista, la plaça seria un punt viu i amb dinamisme comercial”.

La campanya  #hihasolució pot visualitzar-se, amb esta nova entrega, a la web dels Socialistes de Gandia, www.socialistesdegandia.es.