#hihasolució per al barri de Simancas, falta voluntat del govern municipal

La paralització de les obras del barri de Simancas coincideix amb l’arribada al poder del PP. Els problemes de la constructora han deixat el projecto paralitzat davant un govern que dóna l’esquena als veïns que ja haurien d’estar vivient. Cal recordar que l’ara alcalde, Arturo Torró, mai va creure en la rehabilitació de Simancas i, des de l’oposició va fer l’impossible per a avortar-lo. No ens estranya gens que l’haja oblidat malgrat haver anunciat a l’inici de legislatura que el finalitzaria, tot i modificar l’ús dels espais comuns previstos.

L’impulsor de la remodelació, José Manuel Orengo, valora que “el projecto de Simancas són moltes coses: habitatge, aparcament i un centre social per a tot el districte” Orengo recorda que “quan Torró estava en l’oposició ja va intentar boicotejar-lo actuant en contra de Gandia en parlar amb la Generalitat Valenciana perquè no arribaren el diners”.

Els socialistes pensem que més enllà de Torró, que prioritza les actuacions en funció del negoci, #hihasolució. Amb un govern socialista, Simancas seria una realitat que donaria vida al barri i la ciutat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8BOIw-KI_Uk[/youtube]