#hihasolució: que el Teatre Serrano torne a ser dels ciutadans

La campanya #hihasolució segueix denunciant les promeses incumplides del govern del PP en contrast amb la gestió que s’haguera desarrotllat amb un govern socialista. En esta ocasió, els socialistes denunciem que, mentre el PP ha tancat les portes del Teatre Serrano a la ciutadania, les obri de bat a bat i gratuïtament a empreses amb ànim de lucre.

Com va recòneixer ahir el mateix regidor de cultura, Vicent Gregori, les productores dels espectacles de Francisco i Luís Piedrahita no van pagar ni un euro pel lloguer d’una sala que costa fins a 2.200 euros. La cessió gratuïta a empreses privades contrasta amb el fet que el Teatre Serrano manca de programació regular i per a tots els públics, amb el s’ha convertit en un espai a cost zero per a productores del gust del PP.

L’abandonament del Teatre Serrano serà encara més evident quan este mes tanque la cafeteria. Para Jesús Garcia, “Gandia no pot prescindir ni cedir gratuïtamente l’ús del teatre municipal a empreses amb ànim de lucre”. I assegura que amb un govern socialista “el Teatre Serrano seguiria oferint una programació estable, de qualitat i adaptada a la situació econòmica actual”.