• Regidor delegat de Qualitat Urbana, Serveis Bàsics i Benestar Animal
  • Regidor delegat d’Esports
  • President de la Junta de Districte de Beniopa
  • 3r tinent d’alcalde
  • Membre del Consell Institucional de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia
  • Contacto:

Va nàixer a la Pobla Llarga (la Ribera Alta), el 9 de maig de 1978. Quan tenia 2 anys va arribar a Gandia. És diplomat en Magisteri d’Educació Primària, amb capacitació i diplomatura de mestre de valencià per la Universitat Jaume I de Castelló. Posseïx el Grau B2 d’anglés per Trinity College London.

És entrenador nacional de futbol per la Federació Valenciana de Futbol. Ha sigut futbolista semiprofessional. Va arribar al CF Gandia la temporada 1996-97, on va ascendir del juvenil nacional a la divisió d’honor. La temporada 1999-2000 va jugar la promoció d’ascens a Segona Divisió A. Ha jugat amb el CF Gandia durant quinze temporades. Actualment, és el jugador de futbol que ha vestit la samarreta del CF Gandia en més ocasions.

Ha treballat com a mestre d’educació física en els col·legis públics Canet d’en Berenguer (Sagunt), Maestro López Soria (Alacant) i El Salvador (Mutxamel).

Des de l’any 1996 ha treballat com a mestre d’educació primària, valencià i educació física a la Fundació Escolàpies-Col·legi Escolàpies Gandia, sent director pedagògic d’infantil i primària del 2011 al 2017. Ha gestionat i coordinat grups de treball i ha coliderat experiències d’èxit a l’aula per a la Generalitat Valenciana amb projectes educatius d’innovació metodològica i digital.

En activitats de formació permanent, ha obtingut la certificació de ‘Professors en Acció’ a Madrid, per la FERE-CECA el curs escolar 2016-2017.

Ha participat durant tres anys (2017-2020) en el programa ‘Escoles saludables. Nutrició, emocions i activitat física a l’aula’ de l’Ajuntament de Gandia, dirigint l’especialitat d’activitat física ‘De l’escola a casa’.

Ha sigut entrenador del cadet B del CF Gandia la temporada 2021-2022 en categoria Primera Regional i del juvenil B del CF Gandia la temporada 2022-2023, aconseguint l’ascens a categoria Preferent.

Parla castellà, valencià i es defensa en anglés.