José Manuel Orengo: “El PP ha necessitat menys d’un any per a fer fallida a les empreses públiques”

El portaveu del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha valorat hui la decisió del govern del PP de fusionar les empreses públiques assegurant que es tracta de la demostració de que “el PP ha necessitat menys d’un any per a fer fallida a les empreses públiques de la ciutat” amb les seues polítiques.

Orengo, que va estar present ahir en algun dels consells d’administració on es va presentar la proposta, ha criticat durament la gestió que el PP de Torró està portant a terme a les empreses públiques. Una gestió que, segons ha explicat, “ha portat a la fallida a Gandia Protur, a l’Agència de l’Habitatge i quasi a Iniciatives”, el que ha provocat una única solució: la fusió que ara es proposa, perquè en casos de fallida “no queda cap altre remei que l’empresa matriu absorbisca a la resta”.

Per al portaveu socialista, no és la gestió la única cosa criticable, i ha denunciat que el govern del PP haja pretès que els membres del consell d’administració de les empreses aprovaren els comptes sense poder veure ni un document ni una factura. L’excusa aportada pel govern va ser que les factures estaven a Hisenda per una inspecció, però tot fa pensar que la realitat és que tenen moltes coses i moltes xifres que amagar.

Per tot això, Orengo ha assegurat que la fusió d’empreses “no és cap mesura d’estalvi perquè no s’estalvia ni un euro”, i ha explicat que, en realitat, “no és més que la conseqüència d’un govern que planteja polítiques d’esdeveniments cars, xiringuitos amb diners de tots i circs romans”.