José Manuel Orengo: “Els socialistes de Gandia treballarem per aconseguir un bon resultat que ajude a la socialdemocràcia a conduir el futur d’Europa”

El secretari General del PSPV-PSOE de Gandia inicia la carrera cap a les europees a Gandia amb la pegada del primer cartell i recorda que el carrer serà “el gran protagonista en la campanya socialista”

 L’acte central de Gandia tindrà lloc el proper 20 de maig i comptarà amb la presència de Juan Fernando López Aguilar.

 La resta del calendari previst pels socialistes contempla com a novetats un encontre amb el candidat jove Samuel Falomir a mode de tertúlia informal i diversos actes a peu de carrer.

La festa de la democràcia que caracteritza una campanya electoral ja ha començat a Gandia. Anit els socialistes van donar inici a les dues setmanes prèvies a la votació del proper 25 de maig amb un sopar a la Casa del Poble i la tradicional pegada de cartells, que començava a la mitjanit a la plaça Major i tenia com a protagonista al secretari General de l’agrupació local, José Manuel Orengo, qui es va encarregar de posar el primer cartell per a aquestes eleccions europees.

El sopar a la Casa del Poble va reunir a més de 200 persones que van omplir les taules de l’interior de la seu dels socialistes a Gandia i les que s’havien habilitat al carrer, tot conformant un ambient festiu i d’optimisme que anima a l’inici d’una campanya on el socialisme pot tornar a ser l’opció més escollida per a fer front a la política de retallades del PP.

Orengo va declarar als mitjans de comunicació que “els socialistes de Gandia anem a treballar de valent, carrer a carrer, persona a persona, per tal d’aconseguir un bon resultat que ajude a la socialdemocràcia a canviar Europa i conduir el seu futur”. Orengo ha recordat que “la situació a la que hem arribat a aquest país és en gran part conseqüència de les polítiques de la dreta del PP a Europa i a Espanya, amb retallades de drets i serveis socials i la supressió de llibertats”.

Amb la tradicional pegada de cartells començava una campanya que, tal i com expliquen els socialistes, es caracteritzarà per tindre com a principal protagonista el carrer. Així, els socialistes recorreran Gandia amb actes a peu de carrer per a explicar als ciutadans per què votar al PSOE és la millor opció de futur per a garantir una Europa que beneficie als espanyols. En aquest sentit, Orengo ha dit que “només una victòria socialista a Europa assegurarà que tinguem un futur millor”.

L’acte central de la campanya dels socialistes arribarà el proper dimarts 20 de maig i tindrà com a convidat d’honor el candidat Juan Fernando López Aguilar, que a més va ser ministre de Justícia. A més d’aquest acte central, els socialistes han dissenyat un calendari amb accions als carrers durant tots els dies. Destaca, entre d’altres, un acte de format innovador amb un encontre amb el candidat jove del PSPV, Samuel Falomir, que conduirà una tertúlia informal titulada ‘Politics and beers’, que tindrà lloc el dimecres 14 de maig a la plaça Rei en Jaume I.

Per últim, Orengo ha afegit que “amb aquestes eleccions comença el canvi per a Gandia, per a València, per a Espanya i per a Europa”, i ha dit que “és la primera ocasió en la que podrem dir que no al PP de les retallades i poder així canviar el nostre futur”. Orengo ha finalitzat assegurant que “no hi haurà un canvi a nivell local, autonòmic ni nacional si primer no canviem Europa, per això són tan importants aquestes eleccions”.