Jose Manuel Orengo és reelegit secretari general del PSPV-PSOE de Gandia amb el 94% dels vots

Els militants del PSPV-PSOE han aprovat aquest divendres, en la seua Assemblea ordinària, que Jose Manuel Orengo, que encapçalava l’única candidatura presentada, revalide el càrrec de Secretari General de l’agrupació local, amb el 94% dels vots. El que va estar elegit per primera vegada Secretari General local l’any 2008 i ha estat Alcalde de la ciutat huit anys, liderarà el partit a Gandia els pròxims quatre anys.

A més del Secretari General, els militants socialistes de Gandia van aprovar l’Executiva local proposada pel Secretari General també amb el 94% dels vots. Una Executiva de la que el propi Orengo destacava que és “un equip molt jove que mescla la força i les noves maneres de pensar dels més joves amb l’experiència d’aquells qui durant molts anys ho han donat tot per construir una Gandia progressista”.

Nova executiva local
Nova executiva local

L’equip jove de què parlava Orengo incorpora 9 Vicesecretaries, que estaran ocupades per Toni Durà (Vicesecretari General), Diana Morant (Organització), Jose Manuel Prieto (Comunicació i Tecnologies), Blai Peiró (Relacions Institucionals), Jesús Ribes (Acció Electoral i Relacions amb els Col·lectius), Teresa Prats (Economia i Polítiques d’Ocupació), Patri Buigues (Àrea Social), Andrés Bertó (Acció Reivindicativa, Mobilització i Ocupació) i Agustí Bastos (Territori, Sostenibilitat i Medi Ambient).

En el seu discurs davant els militants, Jose Manuel Orengo va destacar de la seua proposta la voluntat de canvi per tal de donar resposta a les necessitats d’una ciutadania “que reclama noves maneres de fer política, noves formules de participació amb les quals puguen sentir-se representats i una classe política decent i allunyada de la corrupció que ha protagonitzat el PP a la Comunitat Valenciana”.

Davant una sala de gom a gom, el Secretari General va destacar que “és el PSPV-PSOE, com a partit progressista, qui ha de protagonitzar un gir que demostre que existeix eixa altra manera de fer política”. I en aquest sentit, Orengo va explicar que l’equip conformat busca “la convivència entre la gent jove i nova que s’implica en política i les persones que té el nostre partit que estan perfectament preparades per a mostrar-los el camí a seguir”.

L’Executiva aprovada pels militants incorpora, a més, als regidors del Grup Municipal Socialista que militen en el Partit, Liduvina Gil, Vicent Mascarell i Ana Garcia.

En paraules de Jose Manuel Orengo, l’objectiu de la nova Executiva serà “treballar amb moltes ganes i molta il·lusió, dia a dia, pensant en els militants, que tenen moltes ganes de canviar les coses, i sobretot en les persones, en els seus problemes diaris i les seues preocupacions”, perquè, segons ha dit el Secretari General, “cal que recuperem la confiança dels gandians, mostrar-los que estem al seu servei i que la nostra feina són ells i el seu benestar”. “Només així, amb unitat, sent més i millors, aconseguirem tots junts, els ciutadans i els polítics, recuperar Gandia per al conjunt de les persones”, va concloure Orengo.

Junt als òrgans de direcció, els militants aprovaren amb el 90% dels vots la gestió de la Comissió Executiva anterior, a més dels membres al Comités Comarcal, confirmats amb el 98’5% dels sufragis.