José Manuel Orengo: “Torró té diners per a bous però no per a associacions de Gandia”

El portaveu del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha criticat hui la decisió del govern de repetir corregudes de bous enguany al Grau de Gandia. Per a Orengo, “Torró continua demostrant que té diners per al que vol: sí que en té per a bous però no per a associacions de Gandia a les que ha dit que els retallarà ajudes als pressupostos”.

José Manuel Orengo ha lamentat que el govern del PP de Torró malgaste esforços, temps i diners públics organitzant esdeveniments que només porten un “mínim turisme puntual” en comptes de “destinar tots els recursos possibles en polítiques que solucionen els problemes dels ciutadans”. “Gandia necessita propostes més enllà de concerts i corregudes”, ha conclòs Orengo.

Els socialistes recorden que Gandia no té tradició taurina i que aquesta proposta aprofundeix en la voluntat de Torró per trencar amb l’anterior model de ciutat. A més, recorden que a la correguda de bous de l’any passat es van veure pocs turistes i molta gent de Gandia que havia obtingut les entrades regalades.