José Manuel Orengo: “Torró torna a equivocar-se en la remodelació del govern aglutinant tot el poder”.

“Torró ja es va equivocar fent el seu primer govern i ara torna a equivocar-se aglutinant tot el poder en les seues mans”. Amb aquestes paraules, el portaveu del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha valorat la remodelació de govern presentada divendres per Torró.

Orengo considera que aquesta remodelació “demostra que Torró ens dóna la raó al que li vam dir: que s’equivocava en el seu primer govern i que Gandia ha perdut sis mesos”. I és que per al portaveu socialista, aquesta remodelació és errònia perquè no busca afrontar la solució del principal problema de la ciutadania: l’atur, i troba en falta la creació d’una àrea específica en la matèria, lamentant que en la roda de premsa ni tan se val digueren la paraula “treball”.

Per al portaveu socialista, la remodelació presentada és “parcial”, perquè encara falta la que repercuteix en les empreses públiques i els organismes autònoms. A més, Orengo ha lamentat l’actitud “autocràtica” de Torró, que ha concentrat en les seues mans gairebé tot el poder, “demostrant que té un equip fluix amb el que no confia en absolut”.

Per últim, Orengo ha dit que aquesta remodelació no servirà per a res i haurà de tornar a fer-la mentre no hi haja “un canvi en l’actitud de Torró, que continua vegent Gandia com un negoci i no dóna participació a ningú”. En aquest sentit, el portaveu socialista ha lamentat que “aquell qui vol vendre l’Ahuir al millor postor agafa Medi Ambient per a fer el que li vinga en gana”.

Per la seua part, el regidor socialista Vicent Mascarell ha valorat la remodelació com una conseqüència “de l’exili polític al que Torró ha sotmès a Carla Ripoll” i, en la línia del portaveu, ha dit que el nou executiu és “autòcrata, amb un Torró que pretén controlar tot el poder”.

Mascarell considera que el fons de la remodelació és que Torró “s’ha carregat a tots aquells qui tractaven de parar-li els peus llevant-los competències”, i ha citat concretament els noms de Carla Ripoll, Emi Climent, Vicent Gregori i Clara Carbonell, “que s’han mostrat reticents a alguns aspectes com la compra de la Citroën o la privatització de les escoletes”.

En canvi, el regidor socialista ha assegurat que Torró li ha donat més poder “al lado oscuro”, referint-se a Ana Penalba, Javier Reig, Cristina Serrano i Eduardo Costa, persones de les que ha dit que “estan a l’ombra, sense donar la cara i que ni tan sols van ser escollides pels ciutadans de Gandia en les urnes”. I és que per a Mascarell, la intenció vertadera de Torró és aplanar-se el camí per a poder fer de Gandia el que ell vulga.