Jose Manuel Prieto ha denunciat que la moció presentada pel PP demostra que el que fa tres anys era a “cost zero”, en realitat li costa a Gandia 2 milions d’euros

Gandia, 11 de gener de 2016. Després de les contundents paraules del PP quan eren govern per a tancar la discoteca Coco Loco en primera línia de platja, actuació que anava a ser a “cost zero”, avui els populars anuncien que presentaran una moció perquè s’accepte l’acord amb Coco Loco perquè la discoteca torne a reprendre l’activitat i li perdone a l’ajuntament els dos milions d’euros que reclamen com a indemnització pel seu tancament.

El 2 de novembre de 2012, es van fer canvis en els usos de la primera línia de la platja, aquests canvis van ser anunciats pel llavors alcalde de Gandia, Arturo Torró, el qual comentava, segons les seues pròpies paraules, que el canvi es feia “per a limitar activitats molestes”. Entre les causes que apuntaven la nota de premsa oficial enviada als mitjans de comunicació aquell mateix dia “… la zona de la Ducal i voltants s’havia convertit en un dels principals focus de queixes veïnals. Joves, de nit, saltant als apartaments de plantes baixes; realitzant botelló; les seues necessitats i una mica més en els jardins; amb un moviment de centenars de persones des de les 3 de la matinada fins a les 08:30 del matí; a l’hivern, els caps de setmana i a l’estiu tots els dies; molts joves ebris i continuen la festa en els carrers de la Ducal …”. Després d’aquelles paraules, avui demanen a aquest govern que accepte l’acord que presenta l’empresa de Coco Loco i es torne a permetre l’activitat.

Passat un any i uns mesos, ja en 2014, l’actual portaveu del grup municipal popular, Víctor Soler, assegurava que “som un Govern responsable que pren decisions seguint l’interès general”. Aquestes declaracions es feien després de conèixer que Coco Loco presentava una reclamació per la retirada de la seua llicència d’activitat, l’empresa reclamava 2 milions d’euros en concepte d’indemnització, quantitat que avui estarien disposats a perdonar si se’ls deixarà tornar a realitzar l’activitat d’oci que venien prestant fins a aquell moment.

El que semblava ser segons paraules de Prieto “a cost zero en el seu moment, resulta que avui ens costa 2 milions d’euros”, i la moció presentada pel PP ho demostra.

El Partit Popular, que en aquell moment i enfront de la reclamació es mostrava dur i contundent, assegurant que feien el millor per a Gandia, avui s’ha sumat ràpidament i sense dubtar-ho a la petició de l’empresa i anuncia que presentarà una moció al pròxim ple demanant que es tinga en compte aquesta petició i que es revertisca la modificació del PGOU perquè la discoteca recupere la llicència d’activitat fins que s’acabe la nova zona d’oci que se situarà al costat del Club de Tennis. L’excusa que exposa el PP “la situació econòmica de l’ajuntament” posat que suposaria un estalvi per a la ciutat.

 

No obstant açò, la reclamació de l’empresa àdhuc no ha sigut resolta i aquest govern està decidit a esperar que es resolga.

Decisions com aquesta que van prendre els populars són les que han obligat a aquest govern a pujar impostos per a pagar la mala gestió del PP.