Jose Manuel Prieto: “La inversió pública cau en Gandia a mínims històrics amb el tres en ratlla del PP”

Dos anys es compleixen hui de la victòria electoral del PP de Mariano Rajoy, que arribava així al govern després d’una campanya que, en només mitja legislatura, ja ha quedat demostrat que era una estafa a la ciutadania, prometent treball i menys impostos a una societat on hui hi ha més aturats i es paguen més impostos que mai. I a Gandia, el famós “tres en ratlla” del PP ha acabat convertint-se en un malson que ha condemnat a la capital de la Safor a l’oblit i el menyspreu de les administracions públiques, que han reduït al màxim la seua inversió ací.

Amb les dades a la mà, Jose Manuel Prieto, portaveu de l’Executiva del PSPV-PSOE de Gandia, ha qualificat de “gran mentida electoral el tres en ratlla, amb el PP a Madrid, València i Gandia, una mentida més de l’Alcalde de l’Ahora empleo”.

En els Pressupostos de l’Estat presentats enguany pel Govern de Rajoy se certifica, segons Prieto, esta gran mentida electoral. I és que només el Port de Gandia, amb una inversió de 2,9 milions d’euros, se salva de l’oblit del PP. Este Partit ha abandonat així, tal i com ha afirmat Prieto, projectes “tan importants per a l’economia d’esta ciutat com l’accés sud al Port, el tren a la costa, la doble via Cullera-Gandia o l’accés Nord a la Platja”.

La Generalitat Valenciana, governada pel PP, també s’oblida de Gandia en els Pressupostos que ha presentat per al 2014, i només preveu inversions per acabar l’Hospital Comarcal, una infraestructura que hauria d’haver estat acabada en 2010 i que ha anat retardant la seua obertura.

Jose Manuel Prieto ha assegurat, amb tot, que “el famós tres en ratlla del PP s’ha convertit en ‘hundir la flota’, perquè cap inversió important del PP es farà en la nostra ciutat en un moment tan crític per a l’economia”.