Juana Navarro presenta el projecte ‘Escola d’Igualtat’ per a fomentar les relacions de parella sanes i previndre la violència de gènere

La regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana Navarro, ha presentat hui en roda de premsa el projecte ‘Escola d’Igualtat’, una programa de tallers que es desenvoluparan a la primera planta del departament (carrer Tossal, 8) durant els mesos de maig i juny i que tenen com a objectiu fomentar les relacions sanes de parella de la ciutadania i sensibilitzar sobre la prevenció de la violència de gènere. El projecte constarà de sis tallers on es treballaran temes com la intel·ligència emocional, l’autoconeixement, l’autoestima, la comunicació afectiva, la ruptura de parella i les conseqüències que això té per als fills i les filles i, per descomptat, què és la violència de gènere, entre altres temàtiques.

Sobre esta iniciativa, la regidora socialista ha destacat que “respon al ferm compromís de l’Ajuntament de Gandia en l’eradicació de les desigualtats de gènere i en la prevenció de la violència de gènere, a través de tallers dirigits a homes i dones, per a aprendre i construir, entre totes i tots, una societat més lliure i igualitària”.

D’altra banda, la responsable d’Igualtat ha assenyalat que este projecte “ha d’entendre’s com un espai d’igualtat obert per a la reflexió i el debat on la psicòloga del departament utilitzarà vàries tècniques per a desenvolupar una sèrie d’habilitats en les persones participants, perquè les seues relacions de parella es basen en la igualtat i el respecte”.

La programació dels tallers és la següent:

  • 24 de maig a les 18 h: Aprenent a estimar.
  • 31 de maig a les 18 h: Aprenent a superar una ruptura sentimental.
  • 7 de juny a les 18 h: Aprenent a voler-me.
  • 14 de juny a les 18 h: Aprenent a cuidar-me.
  • 21 de juny a les 18 h: Aprenent sobre la violència de gènere.
  • 28 de juny a les 18 h: Aprenent intel·ligència emocional.

En finalitzar els tallers, totes les persones rebran un diploma que acredita la seua participació a l’Escola d’Igualtat. Les persones interessades a inscriure’s als tallers han de telefonar al 96 295 95 28 o enviar un correu electrònic a igualtatidonagandia@gmail.com.