La campanya de prevenció solar estarà els dies 18, 20 i 21 de juliol a la platja de Gandia

Durant els dies 18, 20 i 21 de juliol, la unitat mòbil de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) romandrà a la platja de Gandia amb motiu de la campanya de prevenció solar. Així ho han informat en roda de premsa la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, i Maribel Codina, representant de l’AECC.

La campanya té com a objectiu la protecció, prevenció i informació sobre el càncer de pell. “Hem de conscienciar sobre la importància de prendre mesures respecte a l’exposició solar”, ha destacat Gil. L’edil socialista ha informat que el 90% de les dones i el 74% dels homes patixen d’algun melanoma al llarg de la seua vida, per tant, “la detecció precoç és molt important per a millorar la xifra de supervivència”.

La unitat mòbil estarà el dilluns 18 i el dimecres 20 a primera línia de platja (a l’altura dels carrers Illes Balears i Aragó, respectivament) i el dijous 21 de juliol al carrer Valldigna. “Enguany tindrà com a novetat el repartiment de crema solar, gorres i samarretes per protegir-se i anar amb molta cura del Sol”, ha conclòs Maribel Codina.