La candidatura dels Socialistes de Gandia, la primera que s’ha presentat davant la JEZ

Els Socialistes de Gandia han estat la primera formació política de la nostra ciutat que ha registrat davant la Junta Electoral de Zona (JEZ) la candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig, una vegada s’ha iniciat el termini de presentació de llistes electorals hui a les 9 del matí.

La candidatura amb la qual es presenten els Socialistes de Gandia aposta per una profunda renovació, sent al mateix temps la més igualitària de la nostra ciutat, ja que es respecta una representació paritària de dones i homes combinada de manera alternativa (llista cremallera), des dels llocs 1 al 28.

“Es tracta, sens dubte, de la candidatura més aperturista  i representativa de la ciutadania de Gandia, amb una perfecta combinació de joventut i experiència”, ha remarcat el vicesecretari general dels Socialistes de Gandia, José Manuel Prieto.

Cal destacar que l’equip encapçalat per Diana Morant té com bandera garantir una bona gestió municipal, una clara defensa dels serveis públics, sense deixar de banda l’educació, la cultura o l’esport, entre d’altres.

La presentació pública de la candidatura dels Socialistes de Gandia està previst que es porte a terme dissabte 25 d’abril, en un acte obert a tota la societat gandiana.