La caravana de campanya dels socialistes de Gandia arriba demà a al Centre Històric

Després d’un dijous de cara a cara electoral i campanya al Grau de Gandia, la caravana socialista de les Europees 2014 arriba demà al Centre Històric. L’estand del PSPV de Gandia estarà ubicat per la vesprada, entre les 17.30 i les 20.30 hores, a la Plaça de les Escoles Pies, des d’on reconeguts membres del partit a Gandia explicaran als ciutadans les principals propostes dels socialistes per al Parlament Europeu.

Però pel matí, els socialistes tenen una cita amb la premsa a partir de les 10.30 hores per a presentar en públic el vídeo que utilitzaran per al que resta de campanya electoral per tal de demanar el vot dels gandians al PSOE. De moment els socialistes han avançat que el vídeo serveix per a explicar la importància que tenen les inversions de la Unió Europea, tot explicant alguns projectes emblemàtics de Gandia que s’han desenvolupat amb fons europeus mentre els socialistes governaven la ciutat. El vídeo el presentaran l’exalcaldessa socialista de Gandia, Pepa Frau, i l’actual portaveu de l’executiva local del PSPV, José Manuel Prieto.

Ja per la nit, els Joves Socialistes de la ciutat acompanyaran a JSPV al seu acte central de campanya, que tindrà lloc a València i comptarà amb la presència del seu secretari General, José Muñoz, i del secretari General del PSPV i candidat a presidir la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a més del candidat jove socialista per al parlament Europeu, Samuel Falomir.

Tot i això, els socialistes de Gandia també treballen estos dies de valent organitzant la excursió a València d’aquest dissabte, on assistiran al míting central de campanya del PSPV i a la Festa de la Rosa, que enguany tindrà lloc al Parc de l’Oest de la capital del Túria. Totes aquelles persones interessades en acompanyar a València als socialistes de Gandia, poden passar a informar-se per la Casa del Poble, al carrer Abat Solà número 86. Al míting central participaran Ximo Puig i la candidata socialista al Parlament Europeu, Elena Valenciano.