La cavalcada de les Falles de Gandia tanca un cap de setmana ple d’actes

Les Falles de Gandia van celebrar ahir, diumenge 18 de febrer, la tradicional cavalcada. La cita va posar el punt final a un cap de setmana ple d’actes en què es van celebrar, tant l’acte de lliurament de premis de la XVIII Mostra de Teatre Ligorio Ferrer, com el Concert de Falles o el porrat del Raval, entre altres.

Així doncs, les diferents comissions van omplir els carrers de la ciutat de música i color amb les disfresses i comparses de grans i menuts. Les falleres majors de Gandia van tancar esta cavalcada plena de sàtira, enginy i gràcia, desfilant al costat de les seues respectives corts d’honor. El pròxim esdeveniment del calendari de la festa josefina serà la inauguració i el lliurament de premis de l’exposició del ninot, que tindrà lloc este dissabte, 24 de febrer.

El regidor delegat de Falles, Adrián Vila, ha declarat que “una vegada més les comissions van tornar a sorprendre’ns a tots amb la seua creativitat, enginy i gràcia. Les Falles van més enllà de la pròpia festa en si mateixa, són una demostració cultural de primer àmbit que dia a dia demostra el perquè han estat escollides com a Festa d’Interés Turístic Nacional”.