La ‘Ciudad Agroalimentaria’ que hui promet el PP sona a l’estafa de l'”Ahora empleo” y el “Menos impuestos” de 2011

Els Socialistes de Gandia considerem que el projecte de “Ciudad Agroalimentaria” presentat ahir en societat pel Govern local del PP —amb una suposada inversió de 100 milions d’euros i amb la promesa de crear 8.300 llocs de treball— “sona a l’estafa de l’‘Ahora Empleo’ i el ‘Menos Impuestos’ de la campanya electoral de l’any 2011”. Els Socialistes no estem en contra de la col·laboració público-privada amb projectes com el de la “Ciudad Agroalimentaria”, però no aprovem este ‘bluf’ més anunciat en la recta final del mandat de l’alcalde Torró, com el Centre de Desenvolupament Agrícola de la Torre dels Pares o el suposat parc aquàtic que a hores d’ara encara no té inversors, entre d’altres.

“És indecent que a dos mesos de les eleccions municipals, quan el PP ja té un peu i part de l’altre fora del Govern local, l’alcalde Torró vulga vendre als gandians que es preocupa per generar ocupació, quan durant quatre anys ha estat donant l’esquena a projectes que realment aporten riquesa i treball a la nostra ciutat”, ha assenyalat el secretari d’Economia i Empresa del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori.

Els Socialistes de Gandia recordem que la nostra ciutat ja supera els 9.000 aturats —quasi 1.000 persones més apuntades a les llistes del Servef des de que el PP va accedir el Govern local al juny de 2011— i a Gandia hi ha 4.628 persones menys afiliades a la Seguretat Social —segons dades del Ministeri de Treball del passat mes de febrer— des de que Torró va arribar a l’alcaldia. “Per tant, no té cap credibilitat que el PP s’esforce ara en vendre projectes que teòricament aporten ocupació, quan durant tota la legislatura tan sols s’ha preocupat en gastar-se diners en ‘saraos’, boleres ruïnoses i rescatar discoteques”, ha indicat Gregori.

Una vegada més, volem denunciar la falta de transparència del Govern local del PP, que no ha informat ni consultat res del projecte virtual de “Ciudad Agroalimentaria” amb els grups polítics de l’oposició, com ja va ocórrer amb el Centre de Desenvolupament Agrícola de la Torre dels Pares. “Li demanem a l’alcalde Torró que no utilitze diners de tots els gandians per a pagar-se la seua pròpia campanya electoral. Així, l’acte de presentació d’ahir va ser clarament un acte electoral del PP”, ha remarcat Salvador Gregori.

Al contrari que està fent ara el PP, els Socialistes de Gandia inclourem en el nostre programa de govern projectes factibles que ajuden a generar ocupació. A més, els posarem en pràctica des del primer dia de la legislatura, i a no a presses i carreres abans de les eleccions municipals.