La Conselleria de Sanitat valida els plans de contingència previstos per a la Fira i Festes

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha validat els plans de contingència elaborats per l’Ajuntament de Gandia per a la celebració de la Fira i Festes de 2021, la qual tindrà lloc de l’1 al 4 d’octubre. La secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, ha mantingut hui una reunió amb l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, i la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, a més de responsables tècnics de diversos departaments del consistori implicats en la planificació de les festes patronals de Gandia.

Durant el transcurs d’este encontre, Navarro ha felicitat a l’Ajuntament de Gandia per la bona organització de la Fira i Festes, i ha donat el vist-i-plau als plans establerts pel consistori per a controlar aforaments i garantir en tot moment la seguretat de veïns i visitants.

Així, una vegada conegudes les noves mesures de la desescalada que entraran en vigor en la Comunitat Valenciana des d’esta mitjanit i fins al 8 d’octubre, l’Ajuntament de Gandia té previst celebrar demà, dimarts, una reunió de coordinació de seguretat de la Fira i Festes per a concretar les modificacions oportunes en la programació d’activitats inicialment prevista, les quals afectaran sobretot als horaris i aforaments de dits esdeveniments.

Una vegada finalitze esta reunió, està prevista la convocatòria d’una roda de premsa on l’alcalde de Gandia i membres del Govern local donaran a conéixer la programació oficial de la Fira i Festes de 2021.