La data per a la intervenció de l’Ajuntament per part de Montoro ja està decidida: el proper 25 de maig

Davant la roda de premsa repleta de missatges inconcrets que ha efectuat hui l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, per tal d’anunciar un suposat “pla especial per a refinançar el deute” del Consistori gandià amb els bancs —en la qual no s’ha aportat cap novetat i avanç sobre este tema—, des del Grup Municipal Socialista exigim la convocatòria urgent d’una Comissió d’Hisenda per a valorar les conseqüències de la intervenció de facto de l’Ajuntament de Gandia per part del Ministeri d’Hisenda.

“El ministre Montoro ja li va dir que no, la setmana passada, a l’alcaldessa de València, Rita Barberá, i ara li torna donar l’esquena a les pretensions de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró”, ha apuntat el portaveu socialista, Vicent Mascarell, que ha advertit que “el Govern local del PP es veurà obligat a convocar un ple extraordinari el pròxim mes de març perquè Gandia puga ser rescatada”.

“La data per a la intervenció de l’Ajuntament de Gandia per part del Govern de Rajoy ja està decidida: el pròxim 25 de maig”, ha assenyalat Mascarell, qui entén que si encara no s’ha realitzat ja aquesta intervenció és per motius electorals i interessos partidistes, atès que estem a pocs mesos de les eleccions municipals.

Els Socialistes considerem que el Govern local del PP no tindrà més remei que augmentar els impostos i aplicar nombroses retallades socials, amb el que es posaran en perill serveis bàsics per a la ciutadania. “El que ha de fer el Govern de Gandia és gastar menys, i pagar més”, ha asseverat el portaveu del Grup Municipal Socialista.

Mascarell ha indicat que s’ha demostrat, una vegada més, que “les reunions de Torró amb el secretari del secretari de Montoro són inútils i una autèntica pèrdua de temps”. Així, des de fa tres anys l’alcalde, Arturo Torró, duu a terme un pelegrinatge particular a Madrid, per a acudir al Ministeri d’Hisenda —este pelegrinatge sol coincidir amb la fira internacional de turisme Fitur o amb la festivitat del patró de Gandia, Sant Francesc de Borja—, amb el que este cúmul de visites kafkianes s’han demostrat del tot improductives i sense cap resultat efectiu per als interessos dels gandians.