La defensa de L’Ahuir, la lluita contra la corrupció i l’obertura a la societat centren el debat dels socialistes de Gandia

El PSPV-PSOE de Gandia ha celebrat aquest cap de setmana l’assemblea general del partit, una reunió marcada pel debat entorn de la defensa del territori, per la lluita contra la corrupció en les administracions públiques i per l’obertura dels socialistes a tota la societat.

La secretària d’Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, ha explicat que l’assemblea també va servir als socialistes per a engegar “un exhaustiu pla de treball” que implica a tots els membres del PSPV-PSOE en la ciutat i la finalitat última del qual és “obrir el partit a tota la societat i que el nostre treball arribe a tots els ciutadans de Gandia”.

El debat es va centrar també en la defensa del territori, un tema “delicat i de màxima importància per als socialistes” sobretot després de conèixer les últimes decisions del Govern del PP, que ja va anunciar la construcció d’un camp de golf en la Marjal i “ara ataca un altre dels ecosistemes més importants per a Gandia i un dels pocs territoris verges que queden en la costa valenciana, la platja de L’Ahuir”.

En aquest sentit, Morant ha assenyalat que els socialistes “hauran de traure moltes forces durant el que queda de legislatura per a defensar el territori dels continus atacs d’Arturo Torró”, i que les seues polítiques “estan resultant realment nefastes per a la ciutat”.

Morant ha recordat que els socialistes “són els únics legitimats per a parlar de la protecció del patrImoni natural”, ja que durant els 28 anys que han governat a Gandia “no s’han tocat ecosistemes tan importants com la Marjal o la platja de L’Ahuir”. D’aquesta manera, el PSPV-PSOE de Gandia queda confirmat i avalat com “l’autèntic defensor del patrimoni verd de la ciutat”.

A més, els socialistes van mostrar durant l’assemblea la seua preocupació pels casos de corrupció que cada dia ocupen portades “a nivell nacional i autonòmic, però també local”. Referent a açò, han explicat que a Gandia continuaran amb la seua labor fiscalitzadora, “malgrat les traves que posa en Govern del PP” i seguiran denunciant “els foscos negocis de Torró”, com el cas Citroen, la compra de discoteques, boleres i cinemes o la ruïnosa política turística que sembla beneficiar més a alguns empresaris que als ciutadans de Gandia.

Finalment, l’assemblea general del PSPV-PSOE de Gandia es va posicionar en contra de la nova reforma de les administracions públiques anunciada pel Govern de Mariano Rajoy, que per als socialistes suposa “un clar atac a la democràcia en les institucions més properes als ciutadans, que són els ajuntaments”.