La degradació intencionada en el parc de Sant Pere és una mostra més de l’abandonament del barri de Roís de Corella

Des del Grup Municipal Socialista volem denunciar la deixadesa que està produint-se durant els últims mesos en el parc de l’Alqueria Nova, més conegut com a parc de Sant Pere. Així, des del passat mes de setembre no estan tancant-se les portes del parc per les nits, amb la qual cosa s’han agreujat els problemes de seguretat i convivència en la zona. A més, la deixadesa per part del Govern del PP també queda palesa en el seu manteniment, la neteja o el reg, que deixen molt a desitjar.

 

D’esta manera, la tàctica que està utilitzant l’alcalde Torró amb el parc de Sant Pere, deixant-lo que es degrade a marxes forçades, és la mateixa que practica l’alcaldessa Rita Barberà a la ciutat de València amb el barri del Cabanyal. “Arturo Torró vol deixar morir el parc per a justificar la seua reforma, un capritx molt costós, innecessari en els temps que corren i que no ha estat consensuat amb els veïns”, indica la regidora socialista Liduvina Gil, qui recorda que esta actuació no ha estat demandada per la ciutadania.

 

Per tot açò, la deixadesa que s’està portant a terme en el parc de Sant Pere, és una mostra més de l’abandonament que pateix el districte de Roís de Corella durant la present legislatura per part del Govern del PP. “L’alcalde Torró i el president de la Junta de Districte, Guillermo Barber, li han donat l’esquena a una barriada que abans estava viva”, assenyala Gil.

 

Respecte al concurs d’idees de la zona de l’actual hospital Francesc de Borja, Liduvina Gil incideix amb què este s’ha retardat considerablement. “A hores d’ara encara no s’ha convocat la Mesa de Contractació que ha de valorar les propostes presentades, ni s’han reunit amb els veïns i comerciants del barri perquè aporten les seues idees”, conclou la regidora socialista.