La directora de l’IES Tirant lo Blanc de Gandia, Carmen Fuster, se suma a la candidatura del PSPV liderada per Diana Morant

Gandia, 28 de febrer de 2019. La candidata a revalidar l’alcaldia de Gandia pel PSPV-PSOE, Diana Morant, ha donat a conéixer hui, davant els mitjans de comunicació, que la directora de l’IES Tirant lo Blanc, Carmen Fuster, se suma com a independent en la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals. “Carmen anirà en un lloc d’eixida i, per tant, serà regidora de l’Ajuntament de Gandia durant la pròxima legislatura i, a més, aspirem que siga regidora de Govern. Hui és un dia d’enorme alegria per als Socialistes de Gandia perquè confirmem que Carmen Fuster se suma al nostre projecte de futur per a la ciutat”, ha apuntat Morant.

 

Carmen Fuster ha assenyalat que ha volgut sumar-se al projecte del PSPV-PSOE de Gandia des del compromís, la responsabilitat i la confiança. Accepte este gran repte perquè crec que es pot fer molt per Gandia, amb iniciatives molt interessants per a la nostra ciutat”. També li ha agraït a Diana Morant l’oportunitat que li ha donat de poder formar part del projecte socialista. “Per a mi és un honor, una gran satisfacció i estic molt contenta. Vaig a formar part d’un projecte que té uns valors que compartisc totalment. Es tracta d’un equip de persones que m’han demostrat tot el que estan fent i el que ja han fet, que és sobretot actuar per a transformar la societat”, ha indicat.

 

En la seua vessant com a directora de l’IES Tirant lo Blanc, Carmen Fuster ha destacat que “he vist com ha actuat l’equip de Diana Morant estos últims quatre anys i he comprovat que s’ha bolcat totalment amb el món de l’educació. M’han facilitat molt la tasca com a directora i al Tirant lo Blanc hem pogut créixer i innovar moltíssim, cosa que sense la seua ajuda no haguera estat possible. Diana Morant ha sabut escoltar les nostres necessitats i sempre m’ha demostrat que ha acomplit amb la seua paraula”.

 

Per la seua banda, Diana Morant ha agraït a Carmen Fuster que “haja pres partit no sols pel PSPV-PSOE, que sempre hem dit que és un instrument de la ciutadania, sinó que haja pres partit de nou per Gandia, perquè Carmen sempre ha demostrat que ha estat compromesa amb la nostra ciutat”.

 

La candidata socialista a l’alcaldia de Gandia ha afegit que “els Socialistes tornem a demostrar que ens obrim a la societat i que estem preparats per a seguir governant la nostra ciutat. Amb nosaltres pot incorporar-se i confiar gent independent, i Carmen és una clara demostració d’açò”.

 

Diana Morant ha definit a Carmen Fuster com a “una dona d’una professionalitat reconeguda, valenta, feminista i líder. A més, és una dona lluitadora i rebel, qui viu amb eixa rebel·lia el seu compromís que Gandia siga una ciutat millor”.

 

Carmen Fuster és professora de vocació, sent funcionària de carrera des de fa 39 anys. Forma part de l’equip educatiu de l’IES Tirant lo Blanc de Gandia des de 1982. Des dels últims cinc anys és directora d’este institut i ha sigut també secretària durant una dècada. També ha ocupat els càrrecs d’assessora a la Conselleria d’Educació i el de cap d’Educació a l’Ajuntament de Gandia sent alcalde de la ciutat José Manuel Orengo.

 

L’actual directora de l’IES Tirant lo Blanc és una persona compromesa amb l’educació pública i de qualitat durant tota la seua trajectòria professional. Carmen Fuster sempre ha reivindicat la dignificació de la Formació Professional com absolutament necessària i clau per al desenvolupament econòmic de la nostra societat.

 

Des del seu lideratge al front de l’IES Tirant lo Blanc,  ha transmés tant en el seu equip com en el seu centre educatiu els valors transversals amb els quals se sustenta l’educació, com són la generació d’oportunitats o aconseguir equilibrar les desigualtats per diversos motius que encara patim hui en dia.