La Federació de Kick Boxing reconeix a Gandia com amfitriona del campionat autonòmic 2021

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del president de la Federació de Kick Boxing de la Comunitat Valenciana, José Gómez Valdelvira, el director d’arbitratge de la Comunitat, Benjamín Ruiz Pére, l’equip d’àrbitres del torneig, i l’entrenador del club BoxSafor, Jose Núñez, va assistir ahir al Pavelló del Raval per a fer entrega de la placa commemorativa amb la qual la Federació de Kick Boxing, Muay Thai i D.A. de la CV reconeix al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Gandia l’esforç i la implicació per haver convertit Gandia en la seu del campionat autonòmic de Kick Boxing que es va celebrar este darrer cap de setmana (24 i 25 d’abril) amb totes les mesures covid-19.

Cal recordar que el passat 15 d’abril es va donar a conéixer la decisió de la Federació autonòmica d’este esport individual de seleccionar la ciutat de Gandia com amfitriona per a disputar este torneig, on van participar les categories júnior i sènior en les modalitats de ‘Tatami’ i ‘Ring’.

Així, i després de gaudir de la final en el dia d’ahir, Morant va agrair a la Federació i a l’entrenador de BoxSafor “la seua inquietud de col·laborar en l’organització d’este esdeveniment i de portar-lo a Gandia”, i va destacar que “el campionat ha sigut tot un èxit, amb una participació molt important, i ha suposat un revulsiu econòmic per a Gandia i per a l’hostaleria local, ja que molta gent s’hi ha allotjat durant el cap de setmana a la nostra ciutat”. A més, Morant ha qualificat este torneig com “punt de partida de reactivació de l’esport en l’àmbit local i autonòmic”.

Per la seua part, l’entrenador de BoxSafor va assenyalar que l’àrea d’Esports de l’Ajuntament “ha fet un treball excepcional, tant en l’àmbit logístic com personal, per a poder celebrar este campionat amb unes circumstàncies i protocols actuals complicats”. D’altra banda, Núñez ha concretat que l’esdeveniment ha comptat amb unes 200 inscripcions de 35 clubs de la Federació de Kick Boxing de la Comunitat Valenciana i un equip humà de staff i àrbitres d’unes 25 persones.