La Fira Mira conclou amb èxit d’assistència de públic i professionals

El regidor d’Escena Urbana i Política Festiva, José Manuel Prieto, ha valorat esta segona edició de la Fira Mira celebrada este cap de setmana. Una edició marcada per les limitacions produïdes per la pandèmia i on també s’hi va haver d’adaptar-se a les inclemències meteorològiques per aconseguir que els 14 espectacles se celebraren.

“Hem estat capaços de fer una fira adaptada a la normativa sanitària. No podríem organitzar espectacles itinerants i vam optar per fer-los a l’aire lliure, però en espais acotats on poguérem evitar aglomeracions i que la gent no es concentrara. Crec que vam encertar en el format i hem demostrat que és segur programar art al carrer. D’esta manera, ens referenciem com a ciutat hospitalària i organitzadora d’este tipus de fires per als professionals, al temps que hem aconseguit que la ciutadania puga tornar a gaudir de les arts de carrer”, ha indical l’edil socialista.

D’esta manera i al llarg dels tres dies de la Fira, prop de 3.000 persones i més de 70 gestors culturals han participat en 14 espectacles que s’han desenvolupat en set localitzacions diferents amb un aforament proper als 250 espectadors.

Tant les companyies participants com els gestors culturals que han assistit a la Fira MIRA han volgut agrair al consistori gandià l’esforç realitzat durant els tres dies de l’esdeveniment cultural per tal que es desenvolupara en les millors condicions, tot i les circumstàncies.