La Gala Premis Literaris Ciutat de Gandia 2024 se celebrarà el 22 de novembre

La regidora de Cultura, Fira i Festes i Biblioteques, Balbina Sendra, ha informat este matí que ja s’ha convocat una nova edició dels Premis Literaris Ciutat de Gandia. En concret, es convoca la 46a edició del Premi Joanot Martorell de Narrativa i la 62a del Premi Ausiàs March de Poesia. En el cas del premi de narrativa, està dotat amb 20.000 euros, mentre que el de poesia compta amb una dotació de 8.000 euros.

En ambdós casos les persones interessades hauran de presentar obres inèdites i escrites originalment en valencià/català a la seu electrònica de l’Ajuntament de Gandia fins al 5 de maig a les 23.59 hores.

El premi s’atorgarà al novembre, en el transcurs d’un acte que se celebrarà en el context de la Tardor Literària, en homenatge al Tirant lo Blanc, el 22 de novembre del 2024.

Sendra ha mostrat el seu convenciment que esta edició serà un èxit: “Afrontem una edició que estic segura que tornarà a col·locar Gandia al mapa de la cultura. Els premis Joanot Martorell de narrativa i l’Ausiàs March de poesia són un referent i consoliden Gandia com a Capital Literària que és. Ja estem treballant per preparar este i tots els actes i activitats que convertiran Gandia en el centre de la cultura i la literatura durant la celebració de la Tardor Literària”.