La Generalitat atorga més de 100.000 euros a Gandia per ser municipi turístic i fer polítiques de promoció del destí

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha informat aquest matí que Gandia ha rebut una nova ajuda de la Generalitat Valenciana per valor de 116.694,09 euros. Aquesta ajuda s’emmarca dins de la línia específica del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics de la Comunitat Valenciana corresponent a l’exercici 2021.

Mascarell ha destacat que “aquesta resolució de la Generalitat Valenciana és una magnífica notícia per a la ciutat en general i per al nostre turisme en particular, ja que es tracta d’una important ajuda econòmica que ens permet continuar apostant pel turisme, pel suport al sector i per fer de Gandia un destí turístic de primera qualitat”, qui ha afegit que “sens dubte estem molt satisfets i anem a continuar amb aquesta línia”.

És el segon any que es posa en marxa aquest fons de cooperació dirigit a municipis turístics, que el 2020 ja va comptar amb un pressupost de 4,5 milions d’euros i que en aquesta ocasió s’ha incrementat fins a 6 milions d’euros. En només dos anys de funcionament es distribuiran 10,5 milions d’euros, fet que suposa més del doble del distribuït en els cinc últims anys d’aplicació del model anterior (2010-2015).

Cada municipi rep una quantitat fixa que puja a 6.745 euros, mentre que l’import restant es distribueix segons el nombre total de places d’allotjaments reglat.