La Generalitat incrementa un 150% les ajudes d’habitatge per a famílies amb especial vulnerabilitat de Gandia

La Generalitat Valenciana ha tornat a posar a disposició de la ciutadania de Gandia una línia d’ajudes que facilitaran una solució residencial immediata a famílies que estan en situacions especials com ara víctimes de violència de gènere, veïns que han patit desnonament del seu habitatge habitual, persones sense llar i altres especialment vulnerables.

Cal destacar que aquestes ajudes suposen un increment del 150 per cent respecte a les atorgades l’any passat, les quals van ser de 85.000 euros, passant a estar dotades amb 201.000 euros per al present any 2021.

Les ajudes seran gestionades per l’Ajuntament de Gandia, a través de l’Oficina d’Habitatge i Regeneració Urbana de manera directa, i es podran sol·licitar des de demà, 20 d’octubre, fins al pròxim 1 de desembre, ambdós inclosos.

“El nostre compromís és facilitar un habitatge digne als ciutadans de Gandia amb necessitat habitacional i que, en molts casos, es troben en risc de vulnerabilitat social, ja que el dret a la vivenda és bàsic i universal. En l’actualitat, existeix una realitat social de risc i vulnerabilitat que és urgent transformar ajudant a fer front aquest problema”, ha destacat la regidora d’Habitatge i Regeneració Urbana, Amparo Victoria.

Per a més informació, els interessats es poden adreçar de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, a l’Oficina d’Habitatge i Regeneració Urbana de Gandia, ubicada a la plaça Tirant, o bé per via telemàtica al telèfon 96 295 9688 o al correu electrònic habitatge@gandia.org.

“Aquestes ajudes se sumen a un gran nombre d’accions que s’han posat en marxa a Gandia per a alleujar la situació de les famílies que menys recursos tenen, i seguirem treballant en aquesta direcció”, hi ha conclòs Victoria.