La gestió dels xiringuitos és un robatori; Pepe Just hauria de dimitir

Els socialistes exigim la dimissió immediata de Pepe Just per la concessió gratuïta dels xiringuitos de cara a la Setmana Santa. En una actitud que, desgraciadament, no és nova, l’actual regidor de la platja torna a afavorir socis i amics amb una mesura que no suposa cap ingrés per a l’Ajuntament de Gandia tot i la fallida econòmica en la qual es troba després de 4 anys de govern del PP.

Es culmina així el robatori comés en aprofitar el potencial turístic de Gandia en benefici dels amigos i perjudici de la ciutat i dels empresaris que mantenen viva la platja tot l’any però han d’afrontar, novament, la competència deslleial i subvencionada de l’entorn del poder. Sense anar més lluny, el seu soci Benjamín Sanz és el concessionari del xiringuito número 2, mundialment conegut per Gandia Shore. Cal recordar també que molts dels que voran graciosament prolongada la concessió deuen encara el cànon per l’explotació durant l’estiu.

Per a Vicent Mascarell “No es casualitat que esta última mostra de favoritisme es produisca a menys de dos mesos de les eleccions. Pepe Just, que és coneixedor dels diners que es facturen en Setmana Santa, apura els seus dies com a regidor afavorint els seus amics i aprofitant-se del turisme de Gandia per a beneficiar-los al màxim en perjudici de la ciutat. Quan un regidor avantposa els seus interessos personals i societaris als de Gandia sobren els motius per a exigir la seua dimissió