La I Jornada de Govern de Gandia establix el full de ruta d’un nou curs polític marcat per grans Pactes de Ciutat

El CDT Alqueria del Duc ha acollit este matí la I Jornada de Treball de l’actual legislatura, on han participat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, així com tots els regidors/es, directors generals i assessors que formen part del Govern de Gandia (PSPV-PSOE i Compromís Més Gandia). Durant la jornada, s’han abordat les línies d’actuació principals, a més de definir les actuacions a llarg termini amb l’objectiu de complir amb els compromisos establerts amb la ciutadania després de les passades eleccions locals.

La primera autoritat municipal ha anunciat que sol·licitarà acords a les altres forces polítiques “que servisquen per a continuar avançant en la creació d’oportunitats”. A més, es constituirà el Consell Econòmic i Social, des d’on acordarem Pactes de Ciutat sobre aspectes importants com l’habitatge. “Un acord amb mesures immediates i estructurals al qual també sumarem el pla Alcem Persianes, que requerirà un altre gran Pacte de Ciutat sobre el comerç”, ha declarat Prieto.

Este encontre té com a objectius la coordinació, la planificació i la fixació de l’estratègia del Govern local. L’alcalde ha explicat que esta jornada servix per “cohesionar-nos com a govern i ser més eficaços, alhora que planifiquem i marquem les prioritats una vegada hem aprovat els pressupostos. En definitiva, esta legislatura serà la de les inversions i les oportunitats i ho serà sobre les bases de grans Pactes de Ciutat que compten amb el suport de tots”, ha finalitzat l’alcalde.