La improvisació de Torró li porta a fer el ridícul amb els Jocs Olímpics de 2020

La regidora del PSPV-PSOE en Gandia, Liduvina Gil, ha valorat hui la “ridícula i improvisada” proposta de Torró per a que Gandia siga subseu olímpica en el cas que Madrid 2020 siga l’elegida demà a Argentina. I és que la proposta arriba sis mesos després d’haver-se tancat el projecte de Madrid, amb totes les seues subseus, entre les quals es troba la ciutat de València.

Per a Gil, la nota de premsa de l’Ajuntament de Gandia “és fruit de l’oportunisme mediàtic de Torró, que ha tornat a posar en ridícul a Gandia i en evidència davant d’altres ciutats que sí van veure l’oportunitat de donar suport a Madrid quan era el moment”.

La regidora socialista ha lamentat que la inspiració li haja arribat a Torró tan tard, i ha considerat que “el problema, com sempre amb aquest alcalde, és que quan Gandia deuria haver estat negociant amb València i Madrid presentant una proposta sòlida, Torró estava preocupat en altres assumptes personals i en organitzar festes i saraos”.

Els socialistes consideren que aquesta haguera sigut una molt bona idea i una magnífica notícia per a Gandia si Torró haguera fet els deures quan corresponia “i no ara que ja està tot tancat i a falta de que es trie la ciutat olímpica de 2020”. Tot i això, des de les files socialistes delcaren que “tant de bo ens donen, encara que siga, un paper com a punt d’entrenament, tot i que sembla més que difícil”.