La improvisació del PP ha provocat que a 5 dies de l’obertura de Consultes Externes del nou hospital no hi haja cap informació

Els Socialistes de Gandia hem denunciat hui la falta de previsió i la nul·la planificació del Govern local del PP, alhora d’informar sobre la imminent obertura del servei de Consultes Externes que oferirà el nou hospital comarcal, prevista per al pròxim dilluns 16 de març, segons ha anunciat la Conselleria de Sanitat. “Parlem de centenars d’usuaris que hauran de desplaçar-se a unes instal·lacions ubicades fora de la ciutat, sense que a dia de hui s’haja presentat cap pla de mobilitat, ni instal·lat cap senyal informativa”, ha destacat el portaveu  socialista, Vicent Mascarell.

Així, des del Govern del PP, a cinc dies de l’obertura de les Consultes Externes,  no s’ha portat a terme cap campanya informativa per a comunicar els canvis al transport públic de l’Urbanet. Sense oblidar els milers d’usuaris de la nostra comarca, on la Generalitat Valenciana no ha previst cap iniciativa que afavorisca la mobilitat.

Cal destacar que tampoc s’ha executat cap via segura d’accés per anar a peu al nou hospital. “Anar a peu des de qualsevol punt de la nostra ciutat fins al nou hospital, és sobreviure en l’intent”, ha indicat el portaveu socialista.

“L’alcalde Torró està més preocupat dels problemes celestials, que no dels terrenals. Per tant, li recordem que ha estat triat alcalde no per a guanyar-se el cel, sinó per a fer la vida un poc més fàcil als gandians. Però les seues decisions sols fan que complicar-se-la”, ha assenyalat Mascarell.

Els Socialistes ens preguntem com és possible que a un govern amb 13 regidors cobrant un sou públic —la majoria d’ells amb dedicació exclusiva— i a una empresa pública amb més de cent endollats, no hi haja ni un sola persona responsable que es dedique a solucionar el problema dels accessos al nou hospital.

D’esta manera, a partir del 16 de març s’oferiran uns serveis de Consultes Externes que afecten a més de 150.000 usuaris —la meitat d’ells residents a Gandia— en unes instal·lacions inacabades, i en un hospital encara no inaugurat.