La JEZ desestima per unanimitat la denúncia del PP contra els actes del PSPV-PSOE de Gandia amb col·lectius de la ciutat

La Junta Electoral de Zona (JEZ) de Gandia, reunida en la vesprada d’ahir, dimecres, ha desestimat la denúncia presentada pel PP de Gandia i promoguda per l’actual regidor i membre de la candidatura dels populars gandians Guillermo Barber contra el PSPV-PSOE de Gandia en relació amb els actes organitzats pels socialistes Sempre amb el comerç i Sempre amb l’esport amb la participació de representants de col·lectius de la ciutat. D’esta manera, l’objectiu de la denúncia era evitar que l’alcalde de Gandia puga continuar reunint-se amb més col·lectius gandians.

La JEZ, per unanimitat dels assistents i després d’analitzar les al·legacions efectuades pel PSPV-PSOE de Gandia, ha acordat desestimar la denúncia presentada pel PP de Gandia, ja que considera que “es tracta d’actuacions materialitzades pel PSPV-PSOE de Gandia, quedant fora de l’àmbit d’aplicació de l’article 50 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG)”.

Els Socialistes recorden que la intenció dels populars ha sigut actuar amb mala fe per a aconseguir la suspensió a última hora de la jornada sectorial Sempre amb l’esport convocada en la vesprada d’ahir, a les 19.30 hores, en el Centre Associatiu Joan Climent, evitant d’esta manera que l’alcalde de Gandia continue reunint-se amb representants d’associacions gandianes, cosa que finalment no s’ha aconseguit.

Per tot açò, des del PSPV-PSOE de Gandia es posa de manifest que amb la primera denúncia que presenta el PP de cara a les pròximes eleccions municipals –i primera que perd–, Barber una vegada més s’ha tornat a cobrir de glòria pretenent enfangar la precampanya electoral confonent a l’opinió pública a través de mentides, embolics i barbaritats, com a bon deixeble de l’únic alcalde de Gandia condemnat a presó, Arturo Torró, i responsable de revisar els pagaments pels quals hui dia està condemnat l’exalcalde del PP.

Segons els Socialistes de Gandia, la mà dreta de Juan Carlos Moragues i regidor d’Hisenda dels pressupostos il·legals en l’època de Torró com a alcalde, continua obeint i fent-li més cas a Torró que al mateix Moragues. Així, els socialistes li pregunten al candidat a l’alcaldia pel PP, Juan Carlos Moragues, si pensa mantindre en la seua llista a Guillermo Barber, ja que encara és a temps de modificar-la.

Al mateix temps, la Junta Electoral de Zona també ha desestimat la denúncia presentada pel PP gandià contra el PSPV-PSOE de Gandia per altres dos aspectes: la publicació d’una notícia el 6 d’abril en el diari Levante-EMV el titular del qual era La diputació invertix a la Safor quatre vegades més que l’última legislatura del PP i la presència d’una revista inexistent. En este sentit, segons la JEZ “es tracta d’actuacions alienes a la intervenció del PSPV-PSOE de Gandia”.