La Junta de Govern aprova l’inici d’un nou procediment de contractació per a les obres de l’IES Ausiàs March

La Junta de Govern Local ha aprovat hui una nova licitació de les obres de l’institut Ausiàs March. A partir de hui mateix s’obri un període de 45 dies per a la presentació d’ofertes per part de les mercantils interessades. Després que l’empresa adjudicatària presentara la seua renúncia a executar esta actuació, que havia experimentat un sobrecost degut a l’increment del preu dels materials constructius dels últims mesos, el Govern de Gandia ha accelerat els tràmits administratius del nou expedient de contractació i la declaració d’inici de l’edificació.

El coportaveu del Govern local, Miguel Ángel Picornell, ha informat de l’adjudicació del contracte de subministrament elèctric per a edificis públics durant dos anys, per una quantia aproximada de 2 milions d’euros.

Picornell també ha indicat que s’hi ha aprovat el projecte d’actuació de renovació de la xarxa d’aigua potable del carrer Calderón de la Barca de Gandia, en el tram comprés entre els carrers Abat Solà i Colón. Amb un pressupost de 114.000 euros, està inclòs en el Pla de millora i manteniment de vials.

També s’han iniciat els tràmits per a la 89a modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), que contempla la redistribució d’espais dotacionals als barris del Centre Històric i el Raval. En el cas del Centre Històric, s’aconseguiria connectar la Biblioteca Central amb la Vila Nova.

Per últim, s’hi ha aprovat definitivament la permuta de les parcel·les situades a la platja, al carrer Legazpi, 26, cantonada amb el carrer Dénia (al costat de l’hotel Bayren II), i camí Vell de València, 12 (al PAI d’equipaments, una zona estratègica per a la platja).