La justícia admet a tràmit la denúncia contra l’Ajuntament per negar informació al grup socialista

El jutjat número 8 d’allò Contenciós Administratiu ha admés a tràmit la denúncia presentada pel grup municipal socialista contra l’Ajuntament de Gandia per negar el dret de l’oposició a accedir a la informació de l’empresa pública IPG.

Concretament, el grup municipal socialista ha reiterat en nombroses ocasions i per tots els mitjans possibles, des d’apel•lacions verbals en el ple a escrits, el seu interés per les factures de l’empresa pública IPG en tot allò referent als concerts, corregudes de bous i contractació de personal. Intents de bades que van obligar a portar davant els jutjas esta situació en entendre que vulnera els drets fonamentals.

Després d’haver-se acceptat el recurs, l’Ajuntament queda emplaçat a facilitar l’expedient al jutjat a l’espera de data definitiva de judici. El grup socialista ha insistit tant en preguntes verbals como en peticions escrits en el ple i, fins i tot, va acudir amb un notari per a tractar d’accedir a la comptabilitat i facturació de l’empresa IPG en el periode 2011.