La Justícia arxiva per tercera vegada la querella contra Orengo per l’Innova

La Justícia ha arxivat per tercera vegada la querella que l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, presentà contra l’anterior alcalde, Jose Manuel Orengo, per l’edifici Innova. És la tercera ocasió en què la justícia desmunta tots els arguments del govern municipal, que ha gastat més de 80.000 euros dels gandians en tres querelles que ha perdut i diversos informes per intentar acusar l’anterior alcalde Jose Manuel Orengo i el seu govern municipal.

Davant este nou revés judicial, els Socialistes de Gandia hem demanat a l’alcalde de la ciutat que “pague de la seua butxaca tots els diners dels gandians gastats en intentar implicar el govern anterior en un assumpte on no hi havia res de res”, segons ha afirmat el Portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Orengo.

Per a Orengo, amb el cas Innova es demostra que sols pretenien “difamar a l’anterior govern socialista i fer que pagàrem més d’un milió d’euros en interessos dels diners que ens donà el Ministeri”. Orengo ha demanat a l’alcalde Torró que “deixe de manipular la informació judicial, que assumisca la seua responsabilitat i que, com a persona incapacitada i insolvent, deixe el càrrec”.

Es tracta de la tercera vegada que la Justícia diu no a les falses acusacions del govern del PP amb l’Innova. Abans que els jutjats de Gandia foren la Fiscalia Anticorrupció de València i el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que no veieren ni irregularitats ni il·legalitats en la gestió dels diners per a la construcció de l’edifici Innova. Esta tercera ocasió era l’última oportunitat de Torró per a intentar difamar el govern socialista.