La manca de previsió del Govern farà que es perden dos milions d’euros a l’any en recaptació

El regidor del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha denunciat hui que la manca de previsió del govern del PP farà que es perden dos milions d’euros a l’any en ingressos previstos en el pressupost municipal. Els socialistes de Gandia han denunciat que el concurs d’adjudicació del servei de control de trànsit i modernització tecnològica del departament de Seguretat ciutadana, que contemplava ingressos per esta quantitat a les arques municipals, ha quedat finalment desert.

Per a Mascarell, el fet que el concurs quede desert “posa en perill la modernització d’equipaments i infraestructures de la Policia Local”, al mateix temps que suposa un descens d’ingressos respecte al que es va preveure inicialment. Mascarell ha recordat que els pressupostos municipals d’enguany contemplaven dos milions d’euros d’ingressos per este concepte. La taula de contractació vaa quedar finalment deserta al no haver “cap empresa disposada a gestionar i invertir en els termes en què volia el govern del PP de Gandia”, segons ha afirmat Mascarell.

El regidor del PSPV-PSOE ha assegurat que “el govern municipal està més pendent de vendre entrades de concerts que de donar viabilitat als projectes que generen ingressos per al nostre Ajuntament”.