La marca ‘Tio de la Porra’ torna a ser de Gandia

El nou coportaveu del Govern de Gandia, Miguel Ángel Picornell, que s’ha estrenat hui en el càrrec, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per tal d’informar que la Junta de Govern Local ha informat de la resolució oficial de concessió i certificat de títol de propietat de marca estatal 4069072 ‘El Tio de la Porra de Gandia’, expedit per l’Oficina Espanyola de Patents i Marques en data 7 de juliol de 2021. L’edil socialista ha recordat que durant la legislatura 2011-2015, el Govern local, aleshores presidit pel PP, no va fer cap al·legació per a impedir que la marca fora registrada per un particular. “Per tant, hem recuperat la marca, que torna a ser de Gandia a qui havia d’haver pertangut sempre”, ha indicat.

També  s’ha aprovat una subvenció de 7.000 euros a l’Associació Turístic-Cultural de Gandia per a la promoció i la dinamització de la Xarxa d’Espais Culturals de la Ciutat de Gandia i la realització d’activitats de difusió per a la posada en valor turística durant l’any 2021, així com les darreres tandes de les diferents línies d’ajudes posades en marxa pel Govern de Gandia per a pal·liar els efectes de la crisi de la covid-19.

D’una banda, amb dotze nous beneficiaris de les subvencions directes a la innovació i la transformació digital de les empreses. D’esta manera, ja són 151 les beneficiades per un import total de 240.113 euros. D’igual manera, les ajudes Parèntesi Gandia III, en el marc del Pla Resistir, acumulen ja 102 beneficiaris per valor de 217.600 euros.

La Junta de Govern Local també ha donat compte dels decrets de nomenaments i delegacions d’atribucions corresponents a la ja presentada remodelació de l’executiu, i d’una subvenció de 20.523,26 euros concedida per la Generalitat Valenciana per a programes municipals de promoció dels drets de la infància i de participació infantil per a l’exercici 2021.

Finalment, Picornell ha comunicat també la sol·licitud de subvencions al Consell Superior d’Esports i a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a la realització d’obres d’accessibilitat i en infraestructures esportives (relaciones amb la celebració de competicions de caràcter internacional) per un import de 107.075,57 euros i per al desenvolupament de programes que fomenten la igualtat entres dones i homes i/o la inserció laboral de les dones, respectivament.