La ministra Reyes Maroto lliura a Gandia les banderes Q i Safe Tourism en reconeixement a un turisme de qualitat i segur

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, va presidir ahir a Madrid l’acte de lliurament de les banderes Q de Qualitat i Safe Tourism, un acte on també va participar el president de l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), Miguel Mirones i on el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, va rebre de mans de la ministra tots dos distintius que reconeixen l’aposta de Gandia com a destinació segura i de qualitat.

Durant l’acte, la ministra Reyes Maroto va agrair a tots els presents el compromís col·lectiu per la qualitat i la seguretat turística i va subratllar que “l’acció de l’ICTE en la recerca constant de la qualitat en la destinació ens vincula no només a una imatge d’excel·lència, sinó també de seguretat és un exemple que ens ha de marcar el full de ruta a seguir i reforçar esta col·laboració publicoprivada i treballar junts en el turisme que volem per al futur de la post-pandèmia”.

Després de recollir les dues banderes, l’edil socialista va destacar que el certificat de Safe Tourism ha estat atorgat a només a quaranta platges de tota la península i que Gandia és la segona platja de la província de València i l’única de tota la Comunitat Valenciana que per segon any consecutiu rep este premi. “Este reconeixement avala que Gandia i la seua platja complixen amb tots els requisits i recomanacions per combatre la covid-19”, va indicar.

Mascarell també va afirmar que “estem molt satisfets. Estos distintius ens ajuden a seguir treballant en eixe sentit i vull reconéixer la feina de tots els tècnics, professionals i al sector perquè entre tots hem aconseguit afermar com una de les platges més segures de la Mediterrània”.