La paralització de les obres d’urbanització del polígon Sanxo Llop posa en perill l’Hospital Comarcal

El PSPV-PSOE de Gandia han exigit hui al Govern del PP de la ciutat que reprenga les obres d’urbanització del polígon Sanxo Llop, on estarà situat el futur hospital comarcal. Els socialistes han denunciat que tots els esforços que s’estan fent perquè la Conselleria torne a engegar les obres paralitzades de l’hospital “no valdran per res si Torró no reprèn també els treballs del polígon”, ja que perquè l’hospital funcione “es necessiten accessos, aparcaments, enllumenat i altres serveis bàsics”.

El regidor Vicent Mascarell ha assegurat que els socialistes tenen “notícies que s’estan realitzant moviments per a desbloquejar les obres de l’Hospital Comarcal”, després que la Conselleria d’Hisenda, que dirigeix el gandià Juan Carlos Moragues, transferira el passat mes de gener els diners destinats a les obres del nou hospital per a despeses de funcionament d’altres centres de salut de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, Mascarell ha lamentat “la paradoxa” que suposa que “mentre tots estem fent vertaders esforços perquè la Generalitat reprenga les obres de l’hospital, estiguen paralitzats els treballs de construcció de la urbanització que ho envolta, que depèn en exclusiva de l’Ajuntament de Gandia”.

El socialista ha recordat que el nou hospital, “la infraestructura més important de la comarca de la Safor”, hauria d’estar en funcionament des d’octubre de 2012, però en realitat s’ha convertit “en la vergonya del PP de Gandia i de Torró, que no ha reivindicat davant la Generalitat les necessitats dels ciutadans de Gandia”.

Ara a açò cal sumar la paralització per part del Govern del PP de les obres d’urbanització de l’entorn de l’hospital, que són “necessàries perquè l’hospital puga posar-se en marxa”, segons Mascarell. A més, l’edil ha indicat que “no té sentit que Torró reclame a la Generalitat que continue amb les obres de l’hospital si ell mateix no compleix la seua part i acaba la urbanització”.

Per tot açò, els socialistes han demanat al Govern del PP de Gandia que faça “tots els esforços possibles a nivell econòmic, polític i personal per a desbloquejar les obres del polígon Sanxo Llop”, perquè aquesta serà l’única manera en què els gandians i tots els veïns de la Safor “podran disposar per fi d’una infraestructura tan important i tan necessària com és el nou hospital comarcal”.