La piscina convertible del poliesportiu comptarà amb una coberta nova en menys d’un mes

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha informat este matí que el Departament d’Esports ha iniciat esta setmana una sèrie de treballs amb un pressupost de 92.000 euros destinats a prestar un servei millor als usuaris de la piscina convertible del poliesportiu municipal. Per este motiu, la piscina romandrà tancada des d’esta mateixa setmana fins al pròxim 28 de novembre. No obstant això, els usuaris d’aquesta instal·lació podran practicar el bany lliure en la piscina coberta sense cap mena de problema.

Tal com ha explicat l’edil socialista, els treballs consistiran en la substitució de les plaques de policarbonat existents de l’actual coberta per altres noves i el canvi dels rodaments del sistema per millorar-ne el funcionament. Sobre esta part de la infraestructura, Morant ha informat que el sistema no funcionava correctament, per la qual cosa una empresa especialitzada en este tipus d’instal·lacions serà l’encarregada de fer l’actuació.

Paral·lelament, s’aprofitarà l’aturada per a fer una neteja en profunditat del got de la piscina, embornals, etc. A més, s’intervindrà als dos banys que es troben més a prop de la piscina on es millorarà la il·luminació, se substituiran les rajoles amb desperfectes a més de col·locar nous polsadors autoregulables a les dutxes per a controlar millor la temperatura i instal·lar nous miralls.

Lydia Morant també ha afirmat que l’actuació s’ha endarrerit a causa dels problemes de subministraments que s’han produït per la pandèmia. “La nostra intenció és continuar en la línia que portem i continuar fent inversions de manteniment i millora”. Finalment, l’edil ha informat que hi ha altres intervencions que es faran abans que finalitze l’any i que s’han endarrerit a causa també de la manca de subministraments global.