La plaça del Prado acull del 16 al 19 d’abril la 22a Fira de l’Estudiant

La regidora de Joventut, Inma Rodríguez, ha presentat este matí la 22a edició de la Fira de l’Estudiant de Gandia, que tindrà lloc del 16 al 19 d’abril a la plaça del Prado, de 9.30 a 14 hores i de 16.30 a 18.30 hores.

“Esta fira s’ha consolidat com un esdeveniment clau en l’àmbit educatiu i professional, sent un nexe conductor entre els joves de la nostra ciutat i tota l’oferta educativa disponible. Estem orgullosos de comptar amb més de quaranta expositors en esta edició, provinents de Gandia, la Safor i diferents punts de la geografia valenciana. Esta diversitat d’expositors permet oferir als visitants una àmplia gamma d’opcions educatives i professionals”, ha indicat.

L’edil socialista ha recordat que els objectius de l’esdeveniment són promoure l’educació i la formació contínua entre els joves; servir com a plataforma de connexió entre estudiants, pares, centres educatius, i empreses o contribuir al desenvolupament educatiu i professional dels joves.

Les activitats més destacades són estands on els expositors hi oferiran informació detallada sobre els seus programes educatius, cicles formatius i oportunitats d’ocupació. També han previst tallers i xarrades, així com activitats formatives i conferències sobre temes rellevants per als joves, com ara orientació vocacional, habilitats per a l’ocupació i emprenedoria. Els espais estan dissenyats perquè els visitants puguen interactuar amb els expositors, establir contactes, i obtindre assessorament personalitzat.

 

ACTIVITATS PARAL·LELES

Enguany comptaran amb degustació de fideuà de Gandia, paella i rebosteria variada; demostracions de falconeria; motoserra; exposició de moto aquàtica; exhibició de drons; taller de bunyols; exhibició canina; un taller d’obra; simulacre d’intervenció sanitària; un xicotet concert de música o exhibicions de ball.

“Durant les 22 edicions que portem organitzant esta fira, ens hem consolidat com un referent en el sector educatiu i professional de la Comunitat Valenciana. La nostra missió ha sigut sempre facilitar l’accés a informació rellevant i actualitzada, secundant així el desenvolupament personal i professional dels joves de la nostra ciutat. Per això convidem cordialment a tots els estudiants, pares, docents i professionals interessats a unir-se a nosaltres en esta 22a edició de la Fira de l’Estudiant a Gandia. És una oportunitat única per a descobrir noves oportunitats educatives i professionals, i per a connectar-se amb la comunitat educativa del territori valencià”, ha explicat.