La platja acollirà el pròxim diumenge 24 d’abril el XIII Triatló Ciutat de Gandia

La regidora d’Esports,Lydia Morant, acompanyada pel president del Club de Triatló Gandia, Álex Muñoz, ha presentat este matí la XIII edició del Triatló Ciutat de Gandia. Esta prova se celebrarà el pròxim diumenge 24 d’abril a les 9 hores a la platja de Gandia i es podrà seguir en directe per TeleSafor.

La principal novetat d’una prova on hi haurà huit comunitats autònomes representades és que “a banda de participar-hi atletes federats, també forma part del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) i, per este motiu, comptarà amb la participació de 60 esportistes universitaris”, ha destacat la regidora socialista.

“Estem encantats d’acollir els triatletes de la Comunitat Valenciana, però també a tots aquells que venen de fora”, ha manifestat Muñoz. A més, el president del Club de Triatló Gandia ha agraït que el CADU es fixés en Gandia per les condicions que té l’estructura de la prova.

La distància total de la provà serà de poc més de 27 quilòmetres, ubicant-se a la categoria esprint: 750 metres de natació al port de Gandia, 21,5 quilòmetres de ciclisme pels carrers de la platja de Gandia (es notificaran els corresponents tallaments de trànsit) i 5 quilòmetres de running. Hi haurà dos eixides des de dins de l’aigua (general i universitària).

La xifra de participants actual ronda els 300, tot i que la data límit per inscriure’s serà el 20 d’abril, inclòs (s’estima que augmentarà fins quasi 400 persones).

L’actual preu d’inscripció és de 30 euros per als competidors federats i 43 euros per a aquells que no ho estan. La recollida de dorsals serà a la Plaça del Port els dies 23 d’abril, de 16 a 20 hores, i el 24 d’abril, de 7 a 8.30 hores.