La platja acollirà la 6ena edició de la regata de paddlesurf Sup Race Citrosol Gandia

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per Francisco García, en representació de l’Escola Gandia Surf, han comparegut en roda de premsa per presentar la 6ena edició de la Sup Race Citrosol Gandia (la 5ena que es celebra a Gandia). Esta prova està organitzada pel Circuit Mediterrani de Sup Race i compta amb el suport de la Federació de Surf i tindrà lloc el pròxim diumenge 4 de juliol a partir de les 9 hores davant de l’Escola de Surf situada a la platja de l’Auir.

Sobre esta regata de paddlesurf, l’última de l’estiu, Morant ha explicat que hi participen un centenar de competidors i competidores procedents de totes les escoles de surf de la Comunitat Valenciana en diferents categories tant masculines com femenines, des dels 8 anys fins a la categoria absoluta passant per amateur.

D’altra banda, la regidora socialista ha agraït a l’escola gandiana de surf “l’esforç dipositat a l’hora d’organitzar este esdeveniment amb totes les mesures de seguretat donada la situació actual de pandèmia; distanciament social entre participants i assistents, així com el fet de posicionar a Gandia com un referent en l’àmbit del paddle surf”.

Per la seua part, García ha reivindicat que la prova amateur d’este “esport minoritari de navegació senzilla que, a més, funciona com un complement ideal per a tota la gent que competix en curses populars, running o atletisme” s’iniciarà a les 9 hores, mentre que la categoria reina donarà el tret d’eixida a aproximadament a les 12 hores. A nivell competitiu, ha destacat que esta regata “és una aposta forta per als esportistes que vulguen posicionar-se en les classificacions”.

Finalment, el representant de Gandia Surf ha recalcat que es realitzaran controls de seguretat exhaustius per a garantir la seguretat de la prova: desinfecció de les soles de sabata, control de la temperatura corporal, seccionament de l’espai per a evitar el contacte i recomanació de mascareta en espais determinats encara que ja no siga obligatòria a l’exterior. Totes les persones interessades en practicar este esport aquàtic poden visitar l’escola de Gandia Surf per conèixer les diverses modalitats aquàtiques, o bé poden visitar la seua pàgina web gandiasurf.com.