La platja acull el pròxim diumenge 7a SUP Race Citrosol de Gandia Surf

El diumenge pròxim, 3 de juliol, el final de la platja de Gandia acollirà la 7a regata anual de «paddle surf». La 7a SUP RACE Citrosol és un esdeveniment estatal que comptarà amb diverses categories participants, tant masculines com femenines. La competició, organitzada per l’escola d’esports nàutics i de la platja, Gandia Surf, s’inclou en el Circuit Mediterrani Sup Race 2022.

«La Sup Race Citrosol naix de l’enorme repercussió que està tenint aquest esport en les nostres costes i de la seua projecció competitiva», ha destacat el representant de l’escola Gandia Surf, Paco García. Com ja és tradició, l’escola d’esports nàutics Gandia Surf celebra la seua prova anual, la qual és també la 6a regata de la lliga de la Federació de surf FESURFING. «Aquest esdeveniment funciona de meravella, cada vegada hi ha més gent que se suma a competir», ha assenyalat la regidora d’Esports, Lydia Morant.

Les categories engloben la sub-8, sub-10, sub-12, sub-16, sub-18, però també les Èlit i Kahuna, les quals corresponen a esportistes «molt preparats i veterans», segons ha detallat García. A més, aquelles persones que acaben d’iniciar-se en aquesta pràctica esportiva podran participar en amateur. Per als competidors i competidores es repartiran trofeus i medalles.

Tal com ha anunciat García, s’hi sortejaran diverses taules noves de «paddle surf». Per a inscriure’s en la prova s’ha de realitzar des del web Crono4Sports Una vegada registrat, només queda esperar fins al diumenge per gaudir d’una jornada que s’iniciarà a les 9.00?h i s’allargarà la resta del matí al voltant de l’escola d’esports nàutics Gandia Surf. «Convidem tot el món a que participe i gaudisca d’aquest esdeveniment que tindrà lloc en la platja el pròxim cap de setmana», ha conclòs Morant.