La platja de Gandia acollirà del 24 al 27 de febrer més de 900 congressistes que pernoctaran en hotels

Un any més, la Federación de las Asambleas de Dios de España ha escollit la platja de Gandia com a lloc per celebrar el congrés anual. D’esta manera, del 24 al 27 de febrer, l’Espai Baladre esdevindrà la seu d’esta trobada que també serà emesa per streaming atesa l’alta demanda de participació que ha tingut.

Sota el lema ‘Fes-ho de nou’ més de 900 persones provinents de tota Espanya es donaran cita a la platja amb el corresponent impacte econòmic que tindrà, ja que tots els participants s’allotjaran a hotels de la platja. Cal destacar que quatre d’estos establiments estaran els quatre dies amb el cent per cent d’ocupació.

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, va voler agrair als organitzadors que “una vegada més hagen triat la nostra ciutat i més concretament la nostra platja per celebrar este esdeveniment”, i ha destacat la feina que es realitza diàriament des del Departament de Turisme per aconseguir que este tipus d’operatives siguen cada vegada més freqüents a la nostra ciutat.

“Tenim marcat el camí i continuarem treballant en esta línia. La platja cada vegada compta amb més inversions que l’estan convertint no només com la més segura del Mediterrani, sinó en una destinació per a gaudir de tota mena d’experiències”, ha finalitzat l’edil socialista.