La platja de Gandia acollirà el XXVII Seven Safor de rugbi el pròxim dissabte 23 de juliol

El dissabte 23 de juliol a partir de les 9 hores se celebrarà el XXVII Seven Safor a Gandia (Passeig Neptú 72, enfront de l’edifici Albatros), un torneig de rugbi platja format per 16 equips. Així ho han presentat a roda de premsa la regidora d’Esports, Lydia Morant, i Dani Iborra, secretari Club de Rugby La Safor.

Hi haurà un total de 16 equips: 8 de sènior masculí, 4 sènior femení i 4 sub-16 ‘escola’. Cadascun estarà compost entre 7 i 12 jugadors. Enguany s’ha creat la borsa de jugadors pensant en aquells que vulguen participar, però no tinguen equip.

“És una alegria acollir i mantenir un dels torneigs més antics celebrats a Gandia”, ha destacat Morant. A més l’edil socialista ha afegit “que és una oportunitat perquè la gent que vinga a practicar esport conega també la nostra platja”.

Al matí (de 9 a 13 hores) es jugarà una lligueta i a la vesprada (de 16 a 20 h) les eliminatòries que decidiran els campions del torneig en cada modalitat. “Anem a tornar a fer el que féiem abans de la pandèmia i, per tant, recuperem el sopar de ‘tercer temps’. Este se celebrarà al camp de beisbol i finalitzarà vora les 00:30 h”, ha conclòs Iborra.

L’esdeveniment ha sigut organitzat pel Club de Rugby de La Safor, juntament amb la col·laboració del Departament d’Esports de l’ajuntament, la Comunitat de l’Esport, la Federació de Rugby de la CV i la Fundación Trinidad Alfonso.