La platja de Gandia comptarà amb més i millor servei de wifi gratuït

Gandia ha aprovat la licitació per un import de 56.571,20 euros (sense IVA) per a la instal·lació d’un wifi públic gratuït amb un panell de control de la xarxa en 22 punts d’interés turístics de la platja Nord de Gandia. Concretament, les localitzacions que oferiran este servei seran 17 punts del passeig marítim Neptú, 4 més en la plaça Veles i Vents i la zona Dic Nord i un en la zona de l’església de Sant Nicolau.

A través d’este contracte, l’Ajuntament de Gandia vol oferir al municipi un servei de qualitat quant a connectivitat i accés a internet mitjançant xarxes wifi. Així mateix, esta instal·lació permetrà al personal tècnic de turisme la possibilitat de gestionar i conéixer l’impacte sobre l’afluència turística per millorar l’experiència dels visitants.

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha posat en valor l’aposta que es realitza des del consistori gandià per consolidar la nostra ciutat com una destinació turística intel·ligent. “Este servei és un més dels que ens diferencien d’altres municipis. D’esta manera, incorporem un nou al·licient i aprenem sobre els gustos i preferències dels nostres visitants i així poder-los oferir una millor experiència durant els dies que estiguen a Gandia”, ha destacat l’edil socialista.